Staří páni: TJ Viktoria Želešice – FK Ořechov 1:3 (1:1)

Branka: Ivan Riedl

Sestava: Pavel Řezáč st., Tomáš Freiberg, Jaroslav Vraňan, Zdeněk Kopečný, Honza Dvořák, Milan „Blonďák“ Látal, Vašek Fiala, Jirka „Halama“ Hladký, Ivan Riedl, Roman Veselý, Jara „Ital“ Kříž, Honza Žifčák, Zdeněk Žák, Pavel Pařil … to vše pod odborným vedením Zdeňka Fialy.

U příležitosti oslavy významného životního jubilea dvou bývalých opor želešického týmu, Zdeňka Kopečného a Milana „Blonďáka“ Látala se uskutečnilo tradiční derby týmů starých pánů Želešic a Ořechova. Oběma oslavencům popřál za TJ Viktoria předseda oddílu kopané Tomáš Koláček a potom už se šlo na to.

Domácí šli v první půli do vedení po rychlé akci na jejímž konci přesně zakončoval Ivan  Riedl. V poslední minutě první půle ale ořechovští srovnali, když „nepřesný“ centr skončil pod břevnem želešické branky.

Ve druhé polovině ze závaru před vlastní brankou vytěžili ořechovští, když se hra rychle přenesla na druhou stranu a ne želešickou branku postupovali sami dva hráči Ořechova. Pavel Řezáč neměl nejmenší šanci. O chvíli později si Leoš Gat postavil míč k přímému kopu asi metr za šestnáctkou a předvedl výstavní střelu, kterou zvýšil na 3:1. V závěru arbitr utkání odpískal pokutový kop po faulu na domácího Riedla. K jeho exekuci se postavil oslavenec Látal, ale jeho celkem povedenou střelu dokázal bravurním zákrokem zlikvidovat Pavel Friš hájící ořechovskou branku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..