Víkend

Muži A hrají v sobotu od 16.30 v Moutnicích s místním SK. Moutnice jsou po úvodních dvou kolech na druhém místě tabulky po remíze s Vojkovicemi a vysoké výhře nad Šlapanicemi. Želešice v úvodních dvou kolech zatím bodovat nedokázaly. V loňské sezoně oba týmy uhájily na domácí půdě plný  počet bodů. V podzimním duelu braly tři body Moutnice za výhru 3:1, na jaře naopak doma získaly body Želešice po výhře 3:2.

Muži B hrají poprvé venku. V neděli od 16.30 se utkají se Sokolem Radostice. V loňské sezoně měli navrch Radostice, když doma vyhrály 3:2 a ze Želešic si odvezly bod za remízu 2:2. Proti Radosticím se tradičně daří Tomáši Zlínskému, který do jejich sítě ve třech zápasech nastřílel tři branky.

Přípravka zahájí sezonu v sobotu v 15 hodin zápasem ve Zbýšově. Nejmenší fotbalové naděje zatím čekají na historický zisk bodů. Že by tentokrát ?

Staří páni vyběhnou na domácí trávník v sobotu od 16 hodin, kdy se utkají se svým tradičním rivalem FK Ořechov. Zápas se odehraje při příležitosti oslavy 50. narozenin dvou bývalých opor želešického týmu. Oslavenci jsou Honza „Bača“ Dvořák a Honza Žifčák.

A dnes večer příjemnou zábavu na „Kácení máje“, které se koná v areálu hřiště od 20 hodin. K tanci hraje všem dobře známá kapela Na2fáze.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..