Víkend: Muži jedou do Měnína, doma hraje st. přípravka a Old Boys

Muži jedou po dvou domácích zápasech do Měnína, kde nastoupí v neděli od 16.30 proti místnímu SK.

Měnín je se ziskem 29 bodů na celkem pohodlném 5. místě tabulky bez jakýchkoli záchranářských starostí. Želešické Viktorii patří stále 9. příčka tabulky a 22 bodů, což jí ještě úplný pocit klidu v nahuštěné druhé polovině tabulky nedává a po dvou nezdarech doma by se body z venku sebrané favoritovi zápasu více než hodily. Z minulého kola si Měnín odvezl z Ivančic šestibrankový příděl, tedy podobnou brankovou nadílku, jako týden před tím se stejným soupeřem Viktoria.

V podzimním utkání se oba soupeři rozešli smírně po remíze 2:2 (1:1).

Přípravka st. hraje v sobotu na domácím hřišti, kde se představí nejdříve od 9 hodin proti SK Šlapanice a potom od 11 hodin se kluci postaví proti Sokolu Střelice.

Přípravka ml. hraje v neděli v Radosticích, kde se ve 14.30 utká s domácím Sokolem Radostice a v 15.30 potom s týmem FK 1932 Hrušovany.

Old Boys se představí na jaře naposledy na domácím hřišti, kde přivítají Sokol Střelice a to v pátek od 18 hodin. V sobotu se Old Boys střetnou v přátelském utkání s tradičním soupeřem FK Ořechov. Zápase se koná na hřišti v Ořechově jako součást oslavy padesátin Petra Buriana. Tímto blahopřejeme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..