Nová sezona startuje místním derby s Ořechovem

Clasico_2016_v2_FBV neděli odstartuje pro Viktorii Želešice další ročník fotbalových soutěží. Začátek soutěže obstará nanejvýš atraktivní zápas áčka, které na perfektně připraveném domácím trávníku přivítá v neděli od 17 hodin v místním „El Clasico“ rivala z Ořechova.

Želešický tým zůstal víceméně pohromadě. Z původně ohlášených odchodů se realizoval pouze přestup Kučery do Novosedel, kde v posledním půlroce hostoval. Naopak Viktoria pro novou sezonu posílila o nové kvalitní hráče. V přípravných zápasech se želešické Viktorce dařilo a do sezony jde s odhodláním pohybovat se v horních patrech tabulky a neopakovat matné a nevyrovnané výkony z předchozí sezony.

S ambicemi hrát v novém ročníku soutěže opět nejhůře do 3. místa se netají ani Ořechov.

V uplynulé sezoně to šlo hostům z Ořechova o poznání lépe, než trápící se želešické Viktorii. Po podzimu byl Ořechov v polovině tabulky na sedmém místě, Želešicím patřila až díky závěrečné výhře v Zakřanech desátá pozice.  Na jaře dokázali Želešice svoji pozici vylepšit pouze o jedinou příčku a skončily celkově deváté, zatímco Ořechov se dokázal vyšplhat až na třetí příčku, i když s propastným rozdílem na první dva.

Vzájemné měření sil v loňské sezoně dopadlo po dlouhé době v obou případech lépe pro Ořechov, který zvítězil nejdříve doma 2:1 (2:1) a potom bodoval naplno i na jaře v Želešicích po stejném výsledku 1:2 (1:1).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..