Víkend: Druhý s třetím ve Veverské Bítýšce

Muže čeká nesnadný zápas s druhým týmem tabulky, FC Veverská Bítýška na jeho hřišti, kde se utkají v neděli od 16.30.

Veverská Bítýška ještě stále na druhém místě tabulky živí naději na postup, ačkoli ztrácí na první místo pět bodů a podmínkou, aby si uchovala jakousi naději je, že ve vlastních zápasech nezaváhá a bude spoléhat na nezdar Zbraslavi, se kterou se ve vzájemném duelu potká až v předposledním kole. Želešice jsou sice za svým soupeřem na třetím místě, ale na Bítýšku ztrácí 9 bodů a na první Zbraslav už propastných 14. Želešice však nebudou chtít v žádném případě ztratit lichotivou třetí pozici.

V loňské sezoně prohra Želešiic v Babicích znamenala potvrzení postupu pro domácí tým na úkor Zbraslavi. Tentokrát by výhra Želešic na půdě soupeře mohla pro Zbraslav znamenat sice ne jistý postup, ale velké přiblížení se k tomuto cíli.

V podzimním utkání se soupeři rozešli smírně po bezbrankové remíze 0:0. Pro domácí Želešice však tento zápas znamenal zlom a po nepovedeném začátku sezony nastartoval bojovný výkon v tomto utkání Viktorii k lepším výkonům.

Žáci hrají v sobotu od 10 hodin v Žabčicích.

Starší přípravka má na programu sobotní dvojzápas na domácím hřišti, kde si zahraje od 9 hodin s FK 1932 Hrušovany a od 11 hodin proti MFK Morřice.

Mladší přípravka hraje v neděli v Blučině, kde začíná od 10 hodin s místním SK Blučina a od 11 hodin potom nastoupí proti Sokolu Těšany.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..