Krajský pohár: Viktoria Želešice – SK Křenovice 3:1 (1:1)

Branky: Němec, Řezáč, Florián

Sestava: Sára (46. Kovařík), Hlinecký (46. Starý), Kotouč, Florián, Karásek (61. Dufek), Florián, Forman, Husák, Záboj, Kučera, Němec, Řezáč

V prvním soutěžním zápasu nové sezony se Viktorka představila doma proti soupeři z I.B a v tomto testu obstála. Na soupeři byla znát větší zkušenost. Po dobrém a svižném úvodu Viktorky vyrovnaly Křenovice hru a byly častěji u míče, avšak Želešice držely krok i bezbrankový výsledek . Až chvíli před poločasem využil soupeř jedno z mála okének v obraně a po přesné střele z šestnáctky na zadní tyč šel do vedení. Viktoria však ještě do poločasu dokázala odpovědět. Chladnou hlavu v pokutovém území zachovala nová posila, Lukáš Němec, který přesnou střelou vyrovnal na 1:1.

Ve druhé polovině to znovu byla Viktorka, kdo byl na začátku poločasu aktivnější a tentokrát si tento trend udržela a byla lepší většinu druhé půle, avšak dlouho bez gólového efektu. Až v 80. minutě si na přímý kop z levé strany naběhl na zadní tyči Řezáč a s trochou štěstí poslal hlavou Želešice do vedení. Hned několik okamžiků nato mohl soupeř vyrovnat, ale bravurní zákrok vytáhl Kovařík a dorážku hráč soupeře trestuhodně zahodil střelou nad. Na druhé straně se v souboji jeden na jednoho prosadil Florián a nekompromisní střelou uvnitř pokutového území stanovil konečný výsledek na 3:1.

Hned v neděli 29.7. čeká na Viktorku další kolo Krajského poháru, ve kterém přivítá od 17 hodin SK Šlapanice, účastník I.A třídy.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..