Koronavir zkazil Viktorce třetí postup v řadě :-)

Pravda, k třetímu postupu v řadě měla Viktorka po polovině odehrané soutěže o něco dále, než v sezonách předchozích, ale to neznamená, že se o to nemohla v jarní části pokusit. Zimní přípravě věnovali želešičtí borci maximum a byli odhodláni svou skvělou pátou příčku v jarní části ještě vylepšit. Bohužel, jaké by bylo postavení Viktorky na konci sezony už se nedozvíme, protože soutěž, stejně jako všechny mládežnické soutěže, byla po předchozím odkladu definitivně zrušena. 

JmKFS ve své mimořádné zprávě ze dne 7.4.2020 oznámil rozhodnutí VV FAČR z téhož dne, které říká:

• Veškeré mistrovské a pohárové amatérské soutěže se plošně na celém území ČR ukončují ke dni 8. dubna 2020. Konečné pořadí zůstává podle stavu ke dni 8. dubna 2020.
• Kluby nepostupují a nesestupují vyjma případů stanovených Rozhodnutím. Pravidla pro doplňování soutěží se použijí v souladu se Soutěžním řádem.
• Jarní přestupní okno pro amatéry (1. ledna – 31. března) se prodlužuje do 31. května 2020.
• Pořádání nemistrovských soutěží a přátelských utkání je možné pouze v souladu s rozhodnutími orgánů státní správy.

Na vysvětlenou pro kluby to znamená, že soutěže JmKFS ročníku 2019/2020 nebudou dohrány (slovo anulace se vynechává) a nikdo nepostupuje a nesestupuje.

VV JmKFS následně na svém mimořádném zasedání 8.4.2020 rozhodl o následující sezoně takto:

• Termín zaslání přihlášek do soutěží JmKFS pro soutěžní ročník 2020/2021 byl stanoven na 10.6.2020.
• VV JmKFS garantuje zařazení všech družstev do úrovně soutěží platné ke stavu 1.7.2019.
• Předpokládaný začátek soutěžního ročníku 2020/2021 je prozatím stanoven na víkend 8.-9.8.2020 za předpokladu návaznosti na zahájení SR 2020/2021 Řídící komise fotbalu pro Moravu.
• Termín losovacího aktivu JmKFS bude určen dodatečně formou Úřední zprávy opět v návaznosti na rozhodnutí Řídící komise fotbalu pro Moravu.Výše uvedené body byly vydány na základě stavu platného ke dni 8.4.2020. O případných změnách budou kluby neprodleně informovány.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..