Konečně znovu na fotbal, Viktorka přivítá doma Novosedly

Hráči i fotbaloví příznivci se po dlouhé odmlce znovu dočkali soutěžních utkání. Po dvou nedohraných sezonách nezbývá, než si přát, aby ta právě začínající proběhla regulérně a na fotbal bylo možné chodit jak v podzimní, tak jarní části sezony.
Chtělo by se říci, že výsledky nejsou důležité, hlavně že se hraje. Ale výsledky samozřejmě důležité jsou a všichni si přejeme, aby želešická Viktorka potvrdila oprávněnost svého bytí v I.A třídě krajských soutěží. Z velké části zůstal pohromadě, respektive se znovu dal dohromady tým, který úspěšně slavil postupy do vyšších soutěží. Těšit se tedy příznivci mohou na „velké“ návraty i nové tváře, byť jich není mnoho. Jestli tato parta po dlouhé pauze znovu obstojí v náročné konkurenci ukážou příští týdny. Věříme, že ano a držíme palce.
V neděli 15. 8. 2021 od 17:30 přivítá TJ Viktoria Želešice v úvodním domácím utkání tým TJ Sokol Novosedly.
Oba soupeři se naposled střetli 4.10. 2020 v předposledním odehraném soutěžním utkání minulé sezony a domácí Viktorka udolala soupeře v poměru 4:3, když prohrávala od první minuty a v minutě 25. už ztrácela 1:3. Do poločasu však snížila na 2:3 a ve druhé půli zápas otočila ve svůj prospěch.
Novosedly na úvod soutěže porazily doma AFK Tišnov 2:1 (1:1), Želešice si přivezly 3 body z brněnského Slovanu.
Přijďte Viktorku povzbudit. Vstupné je ZDARMA !!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..