Muži: TJ Viktoria Želešice – FK Zbraslav 3:4 (2:3)

Branky: Kalina 2 (32, 61), Marek, (33)

Sestava: Kovařík, Kotouč, Hlinecký, Řezáč, Kvarda, Němec, Záboj, Kalina, Ryšánek (30. Blaha), Marek, Fišák (9. Buc, 72. Karásek)

Další domácí zápas se Viktorce úplně nepodařil. Proti tradičnímu rivalovi, se kterým se utkává již od doby, kdy oba týmy působily v okresním přeboru nezačali domácí špatně, ale už v 5. minutě ukázal soupeř co bude v zápase jeho silnou stránkou a z rychlého brejku šel do vedení. po čtvrthodině z dalšího rychlého protiútoku Zbraslav navýšila náskok na 2:0. Domácí působili poněkud bezradně a dlouho to vypadalo to, že na zvrat Viktorka jednoduše nemá. Jenže domácí neukolébali jen sebe, ale i soupeře a dvěma slepenými góly v rozmezí jedné minuty se po  půlhodině hry vrátili do zápasu. Obrovská škoda, že z další pohledné individuální akce soupeře těsně před přestávkou inkasovala Viktorka gól do šatny a znovu prohrávala.

Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil. Hra byla vcelku vyrovnaná, do střeleckých příležitostí se ale častěji dostával soupeř.  Nicméně po čtvrthodině hry se z vyrovnávací branky radovali domácí. Když už to vypadalo na dělbu bodů, kterou by asi domácí tým vzhledem k vývoji utkání brali všemi deseti, udeřil soupeř čtyři minuty před koncem počtvrté a na tento úder už Viktorka reagovat nedokázala a podruhé v sezoně odešla z trávníku bez bodu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..