Výsledky turnaje O pohár předsedy TJ Viktoria

V sobotu 7.1. se v areálu TJ Viktoria uskutečnil IV. ročník zimního turnaje O pohár předsedy TJ Viktoria. V chladném, ale vcelku příznivém zimním počasí se nakonec sešlo 5 týmů. S Ráno zmrzlý terén s čerstvě navezeným novým povrchem se v průběhu dne měnil na klouzavou kaši, ale nikomu z přítomných to zjevně přílioš nevadilo. tarší hráči, tedy především hráči „Výběru“ si zavzpomínali na to, jak se hrálo na želešické prosívce před rokem 2000.

Turnaj otevřel právě souboj Výběru s mladíky želešického dorostu, který lépe dopadl pro místní matadory. Potom už se turnaj rozběhl naplno a bez velkých prostojů následoval zápas za zápasem. Suverénně se v celém turnaji počínalo domácí Áčko a tým, který dal dohromady Lukáš Kvarda (LK Team) ze svých kamarádů a spoluhráčů. Bylo jasné, že z těchto dvou vzejde vítěz turnaje. Oba týmy  měly před posledním kolem shodně 9 bodů a tak byl jejich vzájemný souboj, který měl být původně předposledním utkáním přesunut na úplný závěr. Ještě předtím získali stále se lepšící dorostenci skalp místního Béčka, které ale vzápětí získalo tři body za výhru s Výběrem. O pořadí na 3 – 5 místě tak rozhodlo skóre ve vzájemných soubojích těchto tří týmů.  Závěrečné finále přineslo na těžkém terénu nelítostný souboj. Áčko vyrobilo v první polovině několik zbytečných koksů, které LK Team nelítostně trestal. Ve druhé půli Áčko, toužící po celkově třetím vítězství v turnaji mocně dotahovalo, ale náskok soupeře už zlikvidovat nedokázalo.

Velmi příjemným překvapením byl výkon dorostenců. Mladí borci sice nakonec skončili poslední, ale v každém zápase bojovali  a za svůj výkon se rozhodně nemusí stydět, ba naopak.

Pořadí ve IV. ročníku turnaje O pohár předsedy TJ Viktoria

1. LK Team (Lukáš Kvarda, Ondra Hlinecký, Honza Starý, Aleš Florián, …)

2. Áčko (Petr Soustružník, Pavel Řezáč, Robert Semrád, Honza Ulbrich, Karel Mareš, Milan Pláteník …)

3. Výběr (Jara Kříž, Pavel Pařil, Jarda Vraňan, Robert Bělehrad, Roman Veselý, Laďa Chválek, Hugo Semrád)

4. Béčko (Honza Pařil, Michal Lešenda, Petr Všetečka, David Skalický, Pavel Běloch … )

5. Dorost

Výsledky:

VýběrÁčkoLK TeamBéčkoDorost
Výběr-----0:7 (0:2)3:10 (1:5)3:4 (0:3)4:2 (3:1)
Áčko7:0
-----3:4 (1:3)5:1 (3:0)9:0 (6:0)
LK Team10:34:3-----5:1 (2:1)3:1 (2:1)
Béčko4:31:51:5-----1:2 (0:1)
Dorost2:40:91:32:1-----

Obrázky z  turnaje jsou k dispozici v
Gelerii

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..