Muži A: TJ Viktoria Želešice – Sokol Podolí 0:4 (0:2)

Sestava: Soustružník, Ulbrich, Pláteník, Satrý J. (61. Lešenda), Starý F., Koupil, Řezáč, Semrád, Pařil, Hieke, Pospíšil

Tohle se  nepovedlo,  zapomeňte a jedeme dál. Soupeř z Podolí po zápase přiznával, že do Želešic jel s velkými obavami a vůbec nečekal snadnou výhru a zisk tří bodů se kterými nakonec odjížděl. Přitom naši vůbec nezačali špatně.

Už ve čtvrté minutě se do dobré příležitosti dostal po Hiekeho centru Robert Semrád, ale netrefil míč tak, aby dokázal ohrozit branku soupeře.  Potom to byl většinou boj o střed hřiště bez velkých šancí na jedné či druhé straně. V 16. minutě vhazovali hosté aut na úrovni šestnáctky. Soustružník špatně odhadl od země odražený míč, který ho přeletěl a útočník Podolí hlavou skóroval do prázdné branky. Hostující tým vstřelená branka nastartovala k vyšším obrátkám a dlouhou dobu byli hráči Podolí lepším týmem, který se cpal před naši branku a vytvořil si několik dobrých příležitostí. Želešičtí hráči se snažili obraz hry změnit, ale kombinace vázla a nedařilo se ve hře dopředu nic vymyslet.  Naopak těsně před přestávkou  znovu udeřili hosté, ikdyž jejich druhé brance předcházel jednoznačně „červený“ faul bez míče na Pavla Řezáče, který zůstal bez povšimnutí rozhodčích (a nebyl to jediný přehmat arbitrů v tomto utkání). Ve 42. minutě se na šestnáctce dostal k zakončení Hugo Semrád, ale pálil jen do bránících hráčů před sebou. K odraženému míči se ale dostal nejdříve další hostující hráč a přesnou střelou k tyči zvýšil na 0:2.

Druhá polovina byla ze strany želešických hráčů herně výrazně lepší, než půle prvá. Ačkoli hra působila hodně upracovaným dojmem, naši se snažili s nepříznivým vývojem něco udělat. Byli o poznání častěji u míče a dostávali se i do zakončení, bohužel buď nepřesného, nebo málo důrazného. Z pozice stopera se dopředu posunul Honza Ulbrich a ten se v 76. minutě dostal do největší šance našich v celém zápase, když se individuálně protlačil až na malé vápno, ale v rozhodujícím momentu mířil jen do  hostujícího golmana. Hra se rychle přenesla na druhou stranu, kde do otevřené obrany postupovali hostující útočníci. Soustružník dobře vyběhl a zbavil soupeře míče, ten šel přes něj na zem a rozhodčí i k překvapení hostujících hráčů nařídil pokutový kop, který Hugo Semrád s přehledem proměnil a zvýšil na 0:3.  Domácí ani při tomto stavu zápas nezabalili a snažili se alespoň o zkorigování nepříznivého výsledku, ale marně. V 81. minutě do otevřené obrany prošli znovu dva útočníci soupeře a určili konečnou podobu výsledku na 0:4.

Podolí předvedlo velmi dobrý výkon, bylo lepším týmem a zaslouženě se odvezlo všechny body. Našim tento zápas vůbec nevyšel a nezbývá, než hodit ho za hlavu a zabojovat v dalším kole. Nejhorším, kdo se v sobotu po hřišti pohyboval byl ale jednoznačně hlavní rozhodčí, který předvedl celou řadu nepřesností a chyb.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..