Víkend

Muži A budou v sobotu od 14.30 hodin v souboji se Sokolem Zbraslav usilovat o třetí výhru v řadě. V případě úspěch se na svého soupeře, který je aktuálně v tabulce na 3. místě, mohou dotáhnout. Domácí to ale nebudou mít jednoduché, protože nastoupí proti týmu, který v dosavadním průběhu soutěže obdržel nejméně branek.  V loňské sezoně se ve vzájemných soubojích více dařilo našim hráčům. V podzimním střetnutí ukončili Želešice remízou 2:2 vítěznou sérii soupeře z čela tabulky, na jaře jsme si odvezli překvapivě tři body ze soupeřova trávníku.

Muži B mají na programu v neděli od 14.30 hodin zápas se Sokolem Budkovice. Budkovice jsou na 2. místě tabulky s jedenadvaceti body, Želešicím patří místo osmé a na soupeře ztrácí 11 bodů.

Dorost čeká v sobotu od 12.15 mírně kontroverzní souboj s MFK Modřice. Dorostenci se tentokrát představí na domácím hřišti v Želešicích. Oba týmy jsou v dosavadním průběhu soutěže bez bodu.

Přípravka hraje v sobotu od 9 hodin na domácím hřišti s FK Sokol JAPO Střelice, týmem, který je 3. v tabulce s jedinou prohrou.

Žáci měli dle původního rozpisu na programu zápas s Kobylnicemi. Ty ale v soutěži nepokračují.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..