Přípravka přivezla medaile z turnaje v Pohořelicích

Turnaj_pohorelice_02_2016V rámci zimní přípravy se starší přípravka zúčastnila  27.2. halového turnaje v Pohořelicích.

Přihlášená družstva: Pohořelice, Litobratřice, Přibice/Vranovice, Novosedly, Popice a Želešice

Soupiska Viktoria Želešice: Starý Samuel, Tomáš Mach (C), Josef Holfeuer, Matyáš Kaňuch, Marek Nečas, Jan Morávek, Adam Kocman, Daniel Dvořák a Dominik Látal

  1. Zápas s Pohořelicemi

Výsledek 0:2

Report: Hned první utkání nás čekalo pořádající družstvo Pohořelic. Začátek, resp. první polovinu utkání si troufnu tvrdit, že jsme byli více jak vyrovnaným soupeřem. Bylo vidět, že domácí jsou na prostředí zvyklí, ale kluci se rychle adaptovali a bylo jen škoda, že jsme nějakou šanci nedokázali proměnit, Druhou polovinu utkání převzali iniciativu domácí a na rozdíl od našich hráčů se jim góly vstřelit podařilo a zápas dotáhli do vítězného konce.

  1. Zápas s Přibicemi

Výsledek 1:0

Report: Do druhého utkání jsme přistoupili s jasným cílem a to vyhrát. Nechal jsem prakticky hrát celé utkání ty nejzkušenější, vzhledem k vývoji utkání nebyl prostor vyzkoušet i ty méně zkušené, ale ovoce to nakonec přineslo, získali jsme po gólu Danka Dvořáka, cenné 3 body. Z nespočtu šancí jsme proměnili pouze jedinou a nakonec jsem možná, po ojedinělé šanci soupeře, přišel o 3 roky života, ale Tom se Samem obětavě situaci vyřešili na výbornou a utkání tak skončilo našim vítězstvím.

  1. Zápas s Popicemi

Výsledek 1:0

Report: Třetím soupeřem bylo družstvo Popic. Utkání hrané v podstatě ve stejném duchu jako předchozí naše utkání s Přibicemi. Spousta našich šancí, neproměněných, ale alespoň jedna se podařila přetavit v branku, po pěkné akci zakončené Adamem Kocmanem. Našim hráčům se postupně dostávalo více sebevědomí a také dostali více prostoru i kluci z lavičky. Zápas jsme odehráli velmi koncentrovaně a zaslouženě jsme ho i vyhráli, byť pouze nejtěsnějším rozdílem.

  1. Zápas s Litobratřicemi

Výsledek 4:1

Report: Naším čtvrtým soupeřem byly Litobratřice. Do soupeře jsme se zakousli hned od začátku a po krásné individuální akci Danka jsme rychle vedli 1:0. Vývoj utkání mi dovolil zamotat se sestavou a vysunout Honzíka Morávka do útoku, který chytil příležitost za pačesy a po krásném ťukesu s Adamem zakončil chladnokrevně k tyči, 2:0. Poté se dostalo i na hráče ze střídačky a po rohovém kopu, zahraném Dankem, se nejlépe v pokutovém území zorientoval Dominik Látal a pěknou střelou z první zvýšil naše vedení na 3:0. Poté se ke slovu dostal i náš snajpr Adam a opět po standartní situaci navýšil naše skóre již na 4:0. Litobratřicím se nakonec podařilo vstřelit i čestný gól, ale to bylo již vše, co nám toto utkání nabídlo. Z výsledku a hry, na které se tentokrát podíleli úplně všichni hráči, jsem měl obrovskou radost a zároveň se i těšil na posledního, dosud neporaženého soupeře.

  1. Zápas s Novosedly

Výsledek 1:3

Report: Posledním soupeřem byly Novosedly, prakticky již před utkáním, vítězové turnaje. Před utkáním jsme si řekli, jak budeme hrát s tímto soupeřem po taktické stránce, kterou musím říct, že kluci plnili celý zápas na výbornou. Začali jsme impozantně a bez respektu, na půlící čáře vybojoval míč dnes výborný Honza, posunul míč na Danka a ten akci zakončil střelou k tyči, vedli jsme tedy 1:0. Běžela v tuto chvíli 3 minuta utkání. V cca 5 minutě šel sám na brankáře Adam, ale k naší smůle měl v tuto chvíli špatně seřízená mířidla a jeho střela se pouze otřela o boční síť soupeřovy branky. Škoda, možná klíčový moment tohoto utkání. Soupeř poté hrozil a hlavně těžil z šikovnosti hráče č. 3 a také po jeho akci vyrovnal na 1:1. Hned po rozehrávce na půlící čáře zatáhli Novosedelští míč po levé straně a pěknou a přesnou střelou zvýšili na 1:2. V závěru zápasu se podařilo soupeři skóre ještě navýšit na konečných 1:3. Musím však říct, že celé utkání bylo velmi vyrovnané, diváci myslím i ocenili kvalitu a naši hráči se rozhodně nemuseli za výkon stydět.

Z turnaje si tedy přivážíme pohár a medaile za krásné třetí místo a také individuální cenu pro nejlepšího hráče turnaje, kterým byl vyhlášen Danek Dvořák. Na jeho ocenění však mají velký podíl všichni hráči, bez kterých by tuto cenu jistě nezískal a dík tím paří všem.

FS

One reply

  1. Gratuluji klukům k vynikajícímu výsledku v turnaji a výborně odvedené trenérské práci.Kluci díky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..