Výběrové řízení na nájemce a provozovatele objektu občerstvení

TJ Viktoria Želešice (dále jen Pronajímatel) vyhlašuje výběrové řízení na nájemce a provozovatele montovaného objektu občerstvení, umístěného na p.č. 837 v k.ú. Želešice v areálu fotbalového hřiště. Jedná se konkrétně o 6 montovaných navzájem propojených kontejnerů, včetně jimi zastavěného pozemku. Na části p.č. 837 je možné zřídit restaurační zahrádku. Termín nejbližšího nástupu je 1.1.2024 nebo dle dohody.

Pronajímatel požaduje otevírací/provozní dobu a prodej rychlého občerstvení vždy v termínech a časech soutěžních utkání (harmonogram dodá Pronajímatel vždy min. 2 měsíce předem).

Nájemce je povinen mít otevřeno nad rámec řádné provozní doby v případě, že mu toto zástupce obce Želešice nebo Pronajímatele minimálně 3 týdny předem sdělí.

Pronajímatel požaduje od nájemce v době jeho řádné provozní doby zajištění přístupu (výdej klíčů), vč. evidence na přilehlé víceúčelové hřiště.

Pronajímané prostory vyžadují renovaci. Návrh způsobu provedení, včetně finančního zabezpečení bude obsažen v nabídce zájemce.

Prohlídka prostor je možná po domluvě na tel. čísle 702 004 207.

Vlastní nabídku s uvedením navrhovaného výše nájemného, celkové doby pronájmu, eventuálně dalších návrhů zašlete na email sekretar@viktoriazelesice.cz pod názvem „Výběrové řízení – pronájem občerstvení“ nejpozději do 31.10.2023.

TJ Viktoria Želešice z.s.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..