Muži: TJ Sokol Střelice – Viktoria Želešice 0:5 (0:2)

Branky: Florián Aleš, Starý Jan, Kučera Radim, Knotek David, Kotouč Miroslav

Sestava: Kovařík, Řezáč, Hlinecký, Kotouč, Šeliga, Kučera R. (80. Kučera), Florián, Knotek, Knee, Zlínský (75. Karásek), Starý J. (70. Všetečka)

Tentokrát se Viktoria nenechala posledním týmem tabulky překvapit a zaskočit, ale naopak, hráči předvedli kvalitní zodpovědný výkon a od začátku si šli pro zisk bodů ze soupeřova hřiště. První, podle všeho regulérní branka, nebyla Želešicím uznána pro odmávaný ofsajd. Brankový účet zápasu tak otevřel až Florián, jehož centr před branku skončil za zády překvapeného domácího golmana. Do poločasu ještě dokázal pojistit vedení Honza Starý po milimetrové přihrávce Zlínského.

Soupeři se nedala upřít snaha a bojovnost se kterou se snažil v úvodu druhé půle s nepříznivým vývojem zápasu něco udělat, ale v zakončení byli domácí naprosto neefektivní a s jejich pokusy neměl Kovařík zpravidla mnoho práce. Akce Viktorie byly podstatně nebezpečnější a ve třech případech i úspěšné. Nejprve předvedl po centru z pravé strany parádní rybičku Radim Kučera a hlavou v letu nedal domácímu golmanovi žádnou šanci. Potom si na Floriánův centr zleva naběhli Knotek a Starý a prvně jmenovaný v pohodě poklidil míč do sítě a nedovolil tak Honzovi zvýšit náskok na čele tabulky střelců. Poslední zápis si připsal Kotouč, který převzal míč na vlastní polovině, obešel vše co mu stálo v cestě, včetně brankáře a zbyly mu síly i na to, aby poslal míč z úhlu do prázdné brány domácích. Domácí zápas sympaticky nezabalili a usilovali alespoň o čestný úspěch, ale ani ten jim v pohodě hrající hosté nedovolili.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..