Old Boys: Viktoria Želesice – MFK Modřice 0:3 (1:0) – NEDOHRÁNO

Po polovině zápasu Želešice, které hrály vinou velké marodky pouze s jedním střídajícím hráčem, vedly zcela zaslouženě 1:0, když soupeř, který mohl střídat dvě kompletní sestavy nepředvedl dopředu prakticky nic, kromě několika střel ke Kalvodům na dvorek. V poločase modřický kapitán vznesl námitku proti startu dvou želešických hráčů a do druhé půle už týmy nenastoupily. O výsledku rozhodne STK.

Aktualizace – vyjádření STK:

Modřice – Želešice, nedohráno pro nenastoupení družstva hostů do 2. poločasu za stavu 0:1. STK dle článku 57 bod b SŘF vyhlašuje kontumační výsledek 3:0 a 3 body ve prospěch družstva Modřice.

Pozn. Hostujícím týmem byl dle zápisu o utkání tým Želešic. Modřice byly podle pravidel soutěže podaly protest naprosto oprávněně, leč poněkud v rozporu s něčím, čemu se říká selský rozum. V kategorii old boys jde, alespoň podle našeho názoru, hlavně o to si v pátek odpoledne zahrát fotbal a výsledky jsou tak trochu vedlejší, i když nikdo asi neprohrává rád. Želešice trápí velká marodka a měly možnost buď nastoupit tak jak nastoupily, nebo nenastoupit vůbec. U postranní čáry sledovali utkání tři hráči Želešic, kteří by na trávník zřejmě rádi vyběhli, ale jednoduše jim to zranění nedovolují. Modřice pojaly duel jako souboj o třetí místo v tabulce a když se nevyvíjel podle jejich představ, sáhly (opakuji oprávněně) po jiném způsobu, jak získat potřebné tři body. Nezbývá, než modřickým popřát, ať si třetí místo náležitě užijí.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..