Nová sezona startuje. Želešice přivítají v místním derby Modřice.

O víkendu odstartuje další sezona okresního přeboru. Viktoria Želešice v úvodním utkání přivítá na domácím hřišti tým MFK Modřice.

Zápas se hraje v neděli 16.8. od 16.30 na perfektně připraveném trávníku želešického hřiště.

Stejným duelem zahajovaly oba týmy i předchozí sezonu, pouze si pro tentokrát vyměnili role domácího a hostujícího týmu. V loňském úvodním utkání sezony se soupeři rozešli smírně po výsledku 2:2 (1:1). Želešice byly v tomto utkání na soupeřově hřišti dlouho lepším týmem a vedly. Po fatální hrubce želešického golmana Modřice snadno srovnaly a ve druhé půli šly do vedení. Ze závěrečného tlaku však dokázala Viktoria vytěžit branku a získala alespoň bod. Obě branky Želešic vstřelil Radim Kučera.

Oba týmy se na podzim potkaly ještě jednou v předehrávce prvního jarního kola a v tomto utkání zvítězila Viktoria v souboji týmů z popředí tabulky 2:1 (1:0) a zajistila si tak přezimování na druhé příčce tabulky.

V konečném účtování loňské sezony dopadly o stupínek lépe Modřice, které skončili na 6. příčce. Želešicím patřila po nepovedené jarní části soutěže „až“ 7. příčka s dvoubodovou ztrátou na Modřice.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..