Víkend: Muži přivítají doma Vev. Bítýšku

Želešické Áčko se představí  v neděli od 15.30 poprvé v jarní části soutěže na domácím hřišti, kde přivítají tým FC Veverská Bítýška.

Želešice na úvod jarní části neuspěly v Modřicích, ale vzhledem k tomu, že se nedařilo ani jejich pronásledovatelům v tabulce, zůstaly na desáté příčce tabulky. Třetí Bítýška na domácím hřišti trochu překvapivě podlehla devátým Ivančicím, takže jí vstup do jara taky moc nevyšel.

Na podzim, si želešická Viktoria odvezla ze hřiště svého soupeře pořádný výprask 6:1 (5:12). Viktorka v této sezoně hledá svého střelce. Pětigólový Kučera bude týmu na jaře chybět, druhý pětigólový střelec Řezáč je především spolehlivým exekutorem pokutových kopů. Aleš Florián se čtyřmi góly vstoupil do jara výstavní brankou v Modřicích a věřme, že se mu podobné kousky budou dařit i nadále. Na vzkříšení své loňské, respektive předloňské podzimní střelecké pohody čeká Honza Starý, zatím autor čtyř branek. Nedá se tedy čekat, že Viktorka soupeři brankový příděl z podzimu oplatí, ale za tři body je i výhra 1:0. Držme palce.

Upozornění: V areálu hřiště probíhají rozsáhlé stavební úpravy. Prosíme proto všechny příznivce, aby dbali zvýšené opatrnosti. Za dočasné nepohodlí se omlouváme a děkujeme za pochopení.

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..