Muži: Viktoria Želešice – FC Ivančice B 1:7 (0:1)

Branka: Gajarský

Sestava: Hrbáček, Nádeníček, Řezáč, Všetečka, Mach, Hlinecký, Knee, Florián, Karásek (69. Kučera), Starý (57. Čížek), Gajarský

Stalo se, rychle zapomeňme. Viktoria nastupovala do zápasu, kde měla být na domácím hřišti mírným favoritem bez tří důležitých hráčů defenzivy Knotka, Stehlíka a Kotouče. Ivančice naopak přijely posílené o hráče z A týmu, čímž jasně naznačili, že určitě nebudou chtít hrát druhé housle. První polovina utkání byla vcelku vyrovnaná. Hrálo se nahoru dolu, opticky měly Želešice možná i více ze hry, ale Ivančice hrozili z rychlých protiútoků po stranách. Po jednom takovém výpadu ze strany a centrovaném míči šel soupeř do vedení, když ve snaze odvrátit hrozbu srazil míč do vlastní brány Mach. Nic však nenasvědčovalo tomu, že by Ivančice měly svého soupeře výrazně přehrát. Hráči Viktorie se snažili o zvrat a vytvořili si několik příležitostí, ale u žádné z nich se nedalo říci, že by byla vyloženě gólová.

O poločase sledovala většina diváků neúspěšné prodloužení a nájezdy zápasu Česka s Dánskem na MS v hokeji a než se vrátili sledovat fotbal, vedly Ivančice 2:0. A začal mazec. Želešice naprosto vypadly z role a soupeř si na hřišti dělal co chtěl. Rychlý protiútok, kdy nikým nebráněný ivančickký hráč obešel vybíhajícího Hrbáčka a poslal míč do prázdné brány na 0:3. Prakticky hned po rozehrání ztratily Želešice míč a při dalším rychlém výpadu za obranu Hrbáček tentoktát soupeře poslal k zemi a byla z toho penalta – 0:4.  Potom sine dokázal Gajarský po dlouhém pasu přehodit vybíhajícího golmana soupeře a zkorigovat hrozivý výsledek, ale od Želešic to bylo vše. Naopak, soupeř něškodné domácí dál školil a střílel další branky. V 70.  minutě to byla výstavní trefa z přímého kopu, hned za minutu lovil Hrbáček balon ze sítě znovu a zopakoval si to ještě jednou za dalších 5 minut. Kaňkou zápasu bylo v závěru nepříjemné zranění ivančického hráče po nezaviněné srážce s Hlineckým, které museli řešit přivolaní záchranáři.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..