Víkend: Velká jízda do Veverské Bítýšky

autobus_FCVB_300Muži hrají v neděli od 15 hodin ostře sledovaný zápas podzimu s FC Veverská Bítýška.

… a po výhře ve Střelicích předseda pravil: „Jestli teď doma dvakrát vyhrajeme, tak do Bítýšky objednáme autobus“. Viktorka doma dvakrát vyhrála a protože předseda nikdy nekecá, do Veverské Bitýšky se jede autobusem. Jede se v neděli ve 13 hodin od obecního úřadu. Všichni příznivci jsou do fotbalového autobusu srdečně zváni.

V neděli bude k vidění souboj prvních dvou týmů tabulky. Na čele tabulky jsou aktuálně Želešice s 21 body. Vev. Bítýšce patří druhá příčka a na kontě má bodů 19, ale tým z Bítýšky má odehrán o jeden zápas méně. Viktoria má za sebou čtyř zápasovou šňůru bez ztráty bodu, když třikrát uspěla doma a jednou si odvezla body ze Střelic. Právě Střelice se v posledním soutěžním kole postaraly o první prohru Bítýšky, kterou doma porazily 2:0 (1:0). Bítýška navíc ve Střelicích dohrávala v devíti a vyloučení hráči by jí měli v následujícím utkání chybět. Nejlepším střelcem soupeře je s 10 hrající Pavel Ostrý, který se trefil šestkrát. V Želešickém dresu má šest zásahů na kontě Kvarda, ale ještě před ním jsou Kučera (7), Forman (8) a Řezáč (12).

V loňské sezoně Viktorka s Bítýškou doma remizovala 0:0 a byl to vydřený bod, který znamenal obrat v do té doby se nepříliš dobře vyvíjející sezoně. Na jaře však Vev. Bítýška doma nezaváhala a naopak přibrzdila dobře rozjetou Viktorku porážkou 4:0 (3:0). V loňské sezoně tak Želešice nedokázaly dát tomuto soupeři ani jeden gól.

Jo, a bude hezky, takže si určitě udělejte čas a v neděli v jednu před Obecním úřadem. Raději dříve než později. Počet míst je omezen.

St. žáci: Neděle 15. 10. 2017 12:45 Ořechov/Želešice – SK Říčany/V. Knínice

Ml. žáci: Sobota 14. 10. 2017 10:45 Vev. Bítýška – Želešice/Ořechov

St. přípravka: Sobota 14. 10. 2017 09:00 Střelice – Želešice/Ořechov

Ml. přípravka: Neděle 15. 10. 2017 10:00 Újezd u Brna B – Želešice

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..