Víkend: Viktorka přivítá Tuřany – Derby?

Muži přivítají na v neděli od 15.30 na domácím hřišti SK Tuřany.

Tuřany to mají do Želešic z týmů I.B asi nejblíže. Bude se jednat o nové derby, když se želešičtí příznivci musí obejít bez tradičního, ostře sledovaného El Clasico s Ořechovem?

Želešicím patří po první prohře v sezoně stále velmi lichotivé druhé místo tabulky a na čelo ztrácí pouhý jeden bod. Tuřany jsou aktuálně na desáté příčce tabulky s 6 body, ale chybí jim jeden zápas. V posledním kole totiž Tuřany nedohrály domácí utkání s Blížkovicemi, když byl zápas několik málo minut před koncem ukončen  za stavu 2:0 pro domácí kvůli inzultaci rozhodčího fanouškem hostujícího týmu. O výsledku utkání tak rozhodne disciplinární komise.

Edit: Tuřany jsou před zápasem v Želešicích na 7. příčce s 9 body. Zápas s Blížkovicemi skončil kontumací výsledku ve prospěch domácích. Oba týmy však dostaly do disciplinární komise vysoké pokuty (20 000,- Kč).

Želešice se ve víkendovém zápase budou muset obejít bez Němce, který dostal od DK stopku na 1 soutěžní zápas za vyloučení po dvou žlutých kartách v Přibicích.

St. žáci: Neděle 23. 9. 2018 14:30 Ořechov/Želešice – Čebín/Drásov – v Ořechově

Ml. žáci: Neděle 23. 9. 2018 12:30 Ořechov/Želešice – Lažánky – v Ořechově
St. přípravka: Sobota 22. 9. 2018 09:30 „FC Slovan Rosice, z.s.“ – Želešice
Ml. přípravka: Neděle 23. 9. 2018 10:30 M. Bránice – Želešice

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..