Víkend: Poslední kolo sezóny

Muži se v posledním kole letošní sezony představí v neděli od 16.30 v Babicích n. Svitavou.

Víkendový soupeř Viktorie je aktuálně na třetím místě s pouze dvoubodovou ztrátou na první Moutnice a stále tak živí naději na postup.

V podzimním utkání vyhrála Viktoria doma 4:1 (2:1). Babice jsou však doma zpravidla výrazně odlišným týmem, než na hřištích soupeřů,

Z adeptů na postup mají nejlepší výchozí pozici Moutnice, které doma přivítají sestupem dlouho ohrožené, ale již zachráněné Střelice a pokud Moutnice doma vyhrají, budou vítězem soutěže. Druhá Zbraslav ztrácí na vedoucí tým jediný bod a doma hostí sestupem ohrožené Oslavany. V  případě úspěchu však musí spoléhat na zaváhání Moutnic, podobně jako třetí Babice, které však potřebují zaváhání obou soupeřů, kteří jsou v tabulce před nimi. V případě shody bodů hraje pro Babice jejich luxusní skóre. Na opačném konci tabulky jsou jasným sestupujícím Blažovice. Na další sestupové místo jsou dva kandidáti a to již zmíněné Oslavany, které nemohou spoléhat na to. že by Zbraslav v posledním zápase neměla motivaci. O bod za Oslavanami je Ochoz, která/ý (nikdy nevím) sehraje svůj poslední zápas s Ořechovem, kterému už o mnoho nejde, na jeho hřišti.

Dorost čeká poslední zápas v neděli od 13.30, kdy na hřišti v Ořechově přivítají devátý SK Pozořice.

Dorostenci jsou v tabulce sedmí a o tuto příčku už nemohou přijít. Posunout se v případě výhry mohou na šesté místo před RAFK/Opatovice. Museli by však vyhrát výrazným rozdílem, nebo by výrazným rozdílem musel prohrát jejich soused v tabulce. Rozdíl ve skore je -7 branek pro ořechovsko-želešický tým. RAFK/Opatovice má však o víkendu za soupeře vedoucí Oslavany a tak nic není nemožné.

Na podzim vyhrály Pozořice doma 3:0 (1:0)

Ostatní týmy mají v této sezóně dohráno.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..