Víkend: Fotbalisté hrají většinou venku, ale na hřišti to žít bude

Muži jedou v neděli do Měnína, kde se hraje od 15 hodin.

Želešice mají za sebou tři zápasy v řadě bez prohry a rády by tuto sérii prodloužili. Viktorce aktuálně patří 7. příčka v tabulce, Měnín je aktuálně až dvanáctý, ale ve vyrovnané tabulce to znamená pouze s dvoubodovou ztrátu. protože Měnín zaznamenal o jednu remízu více na úkor vyhraných utkání. Soupeř v posledních kolech narazil na stejné soupeře jako Viktoria a od Ve. Bítýšky to schytal 6:0 (1:0), doma v derby s Blučinou uspěl těsně 2:1 (0:0), ve Střelicích remizoval 2:2 (0:1) a naposled v Říčanech, které na Viktorku teprve čekají, odešel s prohrou 4:1 (4:1)

V loňské sezoně se soupeři rozešli v obou případech smírně, když doma Viktoria remizovala 2:2 (1:1) a z Měnína si dovezla cenný bod za remízu 1:1 (0:1). Ze střelců bude k dispozici pouze Řezáč. Další dva, Kučera a Gajarský v letošní sezoně nenastupují.

Žáci hrají v neděli od 13.15 s týmem Měním/Blučina. Hraje se na hřišti v Měníně a je to přímý souboj o třetí místo v tabulce. M/B ztrácí tři body, takže želešicjký tým v případě úspěchu může soupeři v tabulce poodskočit na šestibodový náskok.

Starší přípravka odehraje „domácí“ utkání, ale představí se tentokrát na hřišti v Ořechově, kde se utká v sobotu od 13.30 s SK Pozořice a je to netradičně jediný zápas, který přípravka o tomto víkendu bude hrát.

Mladší přípravkav sobotu na programu domácí dvojutkání. Nejdříve se od 9 hodin utká v místním derby s MFK Modřice a potom od 11 hodin s TJ Ochoz.

V sobotu se v areálu hřiště uskuteční II. ročník GULÁŠ FESTU. Začátek v 11 hodin. Přijďte, bude to (samý) maso :-).

V neděli se na hřištích TJ Viktoria uskuteční sportovní den pro děti i jejich rodiče ViktoRIO 2016. Pro účastníky jsou připraveny závody dvojic se sportovními disciplínymi i záludnými kvízy. Můžete se podívat na zápasy v jediné zlaté discilplíně z letošního RIA – judu, nebo s sebou nechat praštit o žíněnku, můžete si vyzkoušet badminton (nebude-li moc foukat), želešičtí kynoloigové předvedou výcvik psů, prohlédnete a vyzkoušíte si nové víceúčelové hřiště. Startuje se ve 14 hodin.

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..