Víkend: Další místní derby a hned dvakrát

Muži sehrají v rámci předehrávky prvního jarního kola další, v pořadí čtvrtý v řadě, domácí zápas a v něm přivítají v místním derby MFK Modřice.

Pozor změna proti rozpisu:

Hraje se v SOBOTU 8. 11. od 14.00 hodin.

V letošním úvodním kole soupeře se oba týmy v Modřicích rozešly smírně po remíze 2:2 (1:1), která však musela mrzet zejména hostující Viktorku, která byla lepším týmem na hřišti a inkasovala po hloupých chybách.

Oba soupeři jsou na tom v aktuální tabulce velmi podobně. Viktoria je na druhém místě s 23 body a Modřice jsou ve vyrovnané první polovině tabulky čtvrté se stejným bodovým ziskem, pouze s horším skóre. Modřice odešly v dosavadním průběhu sezony pouze dvakrát poraženy, ale mají na svém kontě hned pět nerozhodných výsledků. Modřice doposud obdržely nejméně branek ze všech týmů (14), naopak Viktoria je zatím nejlépe skórujícím týmem, když nastřílela 37 gólů.

Dorost přivítá v neděli od 13.15 na hřišti v Ořechove tým Sokol Podolí, který je po polovině soutěže na předposledním místě.

V prvním letošním duelu bral tři body tým Ořechov/Želešice za výhru 4:1.

Old Boys odehrají v pátek od 17.30 již dvakrát odložený zápas s MFK Modřice. Želešice měly být podle rozlosování domácím týmem, ale zápas se hraje za umělého osvětlení v Modřicích.

Oba týmy spolu sousedí v tabulce a zápas bude přímým soubojem o třetí příčku, která momentálně patří o bod lepší želešické Viktorce.

Mládežnické týmy mají pro letošek dohráno.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..